KRASOTKA
1   2     >>  
kategori gjimnastikë  

hipi Hair
Hipi - një subculture të veçantë të rinjtë që filloi në 70 të shekullit të kaluar.

Alkaline Ushqimi
Çdo produkt ka mjedisin e vet - aciditetit ose alkalinitetit.

Shën Sofia Katedralen në Kiev
Një nga monumentet më të famshme fetare të Rusisë së lashtë është Hagia Sophia, të vendosura në qendër të qytetit, ndërtimi i të cilave filloi në nder të Zojës së Orans, imitim në Sofje.

valanidh - mbjellja dhe kujdesi
Një, të ndritshme, sy-infektues ngjyra të pazakontë e gjethe dhe sythe, valanidh e bukur është në gjendje për të dekoroj çdo kopsht apo zonën lokale.

Fryt i një shtatzëni 19 javë
Zhvillimi i fetusit në 19 javë 19 javë të shtatzënisë korrespondon me muajin e pestë të shtatzënisë.

Martesa kisha shpërndarë
Shumë njerëz mendojnë se e dasmës - kjo është një aleancë midis dy zemrat e dashuruara përgjithmonë, sepse ata janë të detyruar nga Perëndia.

Vetë-disiplina
Vetë-disiplina - aftësinë për të ndërmarrë veprime, pavarësisht nga dëshirat dhe gjendjen emocionale.
1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre