KRASOTKA
<<     1   2   3   4     >>  


Dress tulipan
Style "Tulip" mori modës të gjerë bashkëkohore.

thekshëm me patate
ëmbëlsira patate janë jashtëzakonisht të kënaqshme dhe ekonomike.

gozhdë dekor
Një manikyr i mirë mund të jetë e dobishme për të plotësuar imazhin.

Hairstyles Perandoria-style
Perandoria - është stil mjaft komplekse që kombinon elemente të shumta.

Llojet e pëlhurave veshje
Kur të blesh një send të gatshme ose materiale për qepje, ne gjithmonë i kushtoj vëmendje për cilësinë e rrobave, pasi kjo do të varet nga jeta operacional.

hipi Hair
Hipi - një subculture të veçantë të rinjtë që filloi në 70 të shekullit të kaluar.

thata alga deti
Laminaria ka për shekuj përdoret si ushqim.
1   2   3   4       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre